Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial decret llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de Cookies         OK

A Coruña will once again become the epicenter of gastronomy with the celebration of the Gastronomic Forum

ExpoCoruña will host for the fourth time the Gastronomic Forum that already has the program of activities ready and the fairground almost full. As always, the Forum will host live cooking sessions in the Auditorium, featuring renowned chefs and workshops, which include tasting and registration.

There will be several prizes and contests, among many other activities as well as a large exhibition space with well-known companies in the distribution, food and beverage production, foodservice or equipment and machinery sectors . It will once again be a must for gastronomy professionals and also for the gourmet public.

A large exhibition space that grows 20%

The best companies in the foodservice sector will participate in the fair, from equipment, services and distribution companies, to small producers in the primary sector and food crafts. Jaume von Arend stressed that, "at this time there is already 82% of fair space sold . " Respect to the last edition of 2017, "on this occasion the fairground will grow by 20% which denotes the growing interest on the part of the companies in the Forum that see the event as a magnificent showcase to promote their products and services".

The origin of the exhibitors is mainly Galician, and represents more than 70%. There will also be companies from Andalusia, Asturias, Catalonia, Valencia, Madrid, Extremadura or the Basque Country and from different European countries such as Italy, Belgium or Portugal .

Publicado: 16 01 2019
Comparte esta información útil con tus contactos y ayúdanos a que se haga viral!
Compartir en LinkedIN
<< Ver todas las noticias
A Coruña will once again become the epicenter of gastronomy with the celebration of the Gastronomic Forum
Puntuación 4.3/5 - 5 reviews
News
Inscripción Jornadas Gastro-micológicas Buscasetas
Inscripción Jornadas Gastro-micológicas Buscasetas

El 1 de octubre se abre el plazo de inscripción para los...

Programa de San Sebastian Gastronomika 2020
Programa de San Sebastian Gastronomika 2020

El programa de San Sebastian Gastronomika 2020, la edición más larga y con...

Vinos Premiados en el Concurso Mundial de Bruselas 2020
Vinos Premiados en el Concurso Mundial de Bruselas 2020

Se acaban de publicar los resultados del Concurso Mundial de Bruselas 2020. Un...

Ver todas las noticias...
Events
See all
Trends
Llega la temporada de setas, como podemos prepararlas?

Llega el otoño cuando es la principal temporada de setas y podemos encontrar...

El aceite de oliva en la cocina: cuál elegir y cómo usarlo

Resultaría imposible clasificar de manera breve las 262 variedades de aceituna...

La Gastrobotánica: cocina gourmet y respeto a la naturaleza

La gastrobotánica es la investigación de nuevas especies y rescate de otras...

Ver todo
Curiosities
Que sabemos del clarete

El clarete es un tipo de vino joven que se elabora con uvas tintas y...

Oktoberfest de China: El mayor festival de cerveza del mundo en 2020 ha sido el asiático

China ha sido la sede del mayor festival cervecero de este año. Se conoce como...

Lindt & Sprüngli inaugura la ‘Lindt Home of Chocolate’, el paraíso para los amantes del chocolate

Una espectacular fuente de chocolate de 9 metros de altura, la más grande del...

See all
Corporate News
The Garden Gourmet Incredible Burger

The Garden Gourmet Incredible Burger es la nueva apuesta vegetal...

Dani García crea ‘La Gran Familia Mediterranea’, nueva marca de alta cocina delivery

El 21 de septiembre arranca la marca de alta cocina de delivery ‘La Gran...

Más de 2.000 puntos de venta se suman a la nueva campaña de fogonero noruego

Comienza la temporada de fogonero noruego fresco, un pescado blanco, salvaje,...

See all